UVJETI I ODREDBE

Transpress je obrt registriran za prijevoz prema važećim hrvatskim zakonima sa sjedištem Težačka 10, 21218 Seget Donji, Hrvatska.
Za potrebe poslovanja Transpress ima telefonske brojeve  +385 91 282 7777,  +385 21 881 990  i radi sa web stranicom  www.TranspressTransfers.com .  

Ovim se navodi da je web stranica www.TranspressTransfers.com i online rezervacija usluga na ovoj stranici u vlasništvu i upravljana od Transpress, kojom se možete koristiti pod uvjetom da su za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu u skladu s uvjetima  i  odredbama u nastavku.

Pažljivo pročitajte sljedeće uvjete i odredbe zbog vlastitog informiranja i zaštite.                                                                                                                                                                                     Uvjeti i odredbe su namjenjeni zaštiti korisnika web stranice www.transpresstransfers.com te zaštiti Transpress-a. Nastankom interneta, zaštita od ometajućih,neodgovornih i zbunjujućih, a također i nezakonitih radnji mora biti prioritet.                                                                                                                                                                                                                        

Bilo pristupanjem i korištenjem web stranice www.transpresstransfers.com ili obavljenom rezervacijom kod nas potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i zakonski se obavezali s uvjetima i odredbama koji su navedeni u nastavku koji, s vremena na vrijeme,mogu biti modificirani i objavljeni na našim stranicama.                                                                                                             

U slučaju, na bilo koji način, ne pridržavanja uvjeta i odredbi  navedenih na ovoj web stranici automatski gubite pravo korištenja ovih web stranica i bilo kojih naših usluga.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Transfer podrazumjeva prijevoz minimalno jednog putnika  od polazne točke, točke sastajanja do završne točke, određene destinacije.
Ako polazne  i završne točke nisu spomenute na našim stranicama, pošaljite nam svoj zahtjev i mi ćemo vas kontaktirat sa posebno uređenom ponudom.
Možete odabrati između više vrsta prijevoza i vozila. Cijene su određene s obzirom na vrstu prijevoza i vozila koju odaberete i udaljenost između polazne i završne točke.

 

POSTUPAK REZERVACIJE

Rezervacija se provodi online preko web stranice www.transpresstransfers.com, ispunjavanjem svih potrebnih obrazaca.

Rezervacija se mora izvršit najmanje 24 sata prije početka transfera. Ako klijent želirezervirat transfer unutar 24 sata, dužan je telefonom kontaktirati našeg agenta za rezervacije i dobiti e-mail dozvolu.

Osoba koja rezervira mora imati najmanje 18 godina.

Osoba koja rezervira odgovorna je za ispravnost datih podataka u ugovoru. Transpress ne snosi nikakvu odgovornost za pogrešno unesene podatke.

Osoba koja rezervira za grupu prihvaća uvjete i odredbe u ime cijele grupe i smatra se nositeljem prava i obaveza proizašlih iz Uvjeti i odredbe.

Za prihvaćanje vaše rezervacije trebamo detalje vaše kreditne kartice da bi zagarantirali vašu rezervaciju.Garantiramo da će svi vaši osobni podaci i podaci vaše kreditne kartice biti zaštićeni u našem sustavu i koje nećemo na ni jedan način zloupotrijebiti.

Transpress ne mora prihvatit rezervaciju, ako je rezervacija prihvaćena, naručitelj će na unesenu e-mail adresu dobiti pisanu potvrdu rezervacije.

Rezervacija se smatra obavljenom i važećom kada klijent zaprimi e-mail potvrdu na kojoj su navedeni svi uneseni podaci.
Klijentova je obaveza upozorit nas u slučaju da e-mail sa potvrdom rezervacije nije stigao ili su podaci krivo uneseni.

Kad primite potvrdu rezervacije na e-mail adresu, sa vaše kreditne kartice biti će skinut dogovoreni iznos cijene transfera i potom ćete na vašu e-mail adresu dobiti račun isplate sa svim detaljima rezervacije kojim potvrđujemo da je transakcija izvršena i da je iznos skinut sa vašeg računa.

Nakon što rezervirate online preko naše web stranice, sms porukom ili telefonom, ušli ste u pravno obvezujući ugovor.

 

DJECA

Za djecu do 5 godina je potrebna odgovarajuća dječja sjedalica, s obzirom da dječja sjedalica zauzima jedno mjesto u vozilu, dijete se broji kao odrasli putnik.
Mi vam pružamo dječje / boostere sjedalice besplatno ako to zatražite u trenutku rezervacije.Učiniti ćemo svaki napor da osiguramo na raspolaganje dječje sjedalo ali ne možemo garantirati prikladnost dječje sjedalice za vaše dijete.
Korištenje dječjeg sjedala u potpunosti je na odgovornost putnika, i ne možemo biti odgovorni ili odgovoran za njihovo korištenje.

 

OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA

Putnici sa posebnim potrebama, putnici u invalidskim kolicima su obavezni navesti to u rezervacijskom obrascu kako bi se moglo osigurati odgovorajuće vozilo.

 

 PRTLJAGA

Standardna prtljaga iznosi 2 velike putne torbe i 1 mala ručna torba, ako imate više prtljage molimo vas da nas unaprijed o tome obavijestite.
Prtljagu ne naplaćujemo do najviše 2 putne torbe i 1 mala ručnu torbu po osobi.                                                                                                                                                                        Transpress nije dužan osigurati prijevoz neprijavljene prtljage ako u vozilu nema dovoljno mjesta.

Putnici su odgovorni za svoje stvari i nećemo prihvatiti odgovornost za gubitak ili oštećenje prtljage,Transpress nije odgovoran za sadržaj prtljage koju putnici unesu u vozilo.

 

PROMJENA REZERVACIJE

Svaka pravovremena promjena rezervacije koja uključuje promjenu datuma se ne naplačuje.                                                                                                                                                       Promjene polazne i završne točke ili tipa vozila, broja putnika, prtljage, se usklađuje sukladno cijenama na našim stranicama.

 

OTKAZ REZERVACIJE

Bez dodatnih troškova možete otkazat svoju rezervaciju 2 ili više dana prije rezerviranog transfera, u tom slučaju će vam uplaćeni iznos u potpunosti biti vraćen.
Ukoliko je transfer otkazan unutar 1 dana prije rezerviranog transfera zbog više sile, nećemo zaračunavati nikakvu naknadu.

 

SIGURNOST VOZILA I PUTNIKA

Vozila kojima vršimo transfer su ispravna, registrirana i osigurana u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Osiguranje putnika u vozilu je uključeno u cijenu transfera.                                                                                                                                                                                                      

Transpress se obavezuje da će transfer biti izvršen profesionalno i u skladu s prijevoznim pravilima i zakonima Republike Hrvatske.

Putnik koji svojim ponašanjem ugrožava sigurnost ostalih putnika, vozača i drugih sudionika u prometu bit će udaljen iz vozila.
Putnik koji je pod utjecajem alhohola, droge i drugih nedopuštenih sredstava neće biti pušten u vozilo.

 

SIGURNOST PODATAKA KREDITNE KARTICE

Podaci vaše kreditne kartice koju ste nam dali kao garanciju rezervacije transfera i ili plaćanja usluge transfera koji su vidljivi u datoj potvrdi nakon rezervacije, bit će zaštićeni i neće biti od nas dostupni nikom drugom. Za zaštitu podataka kreditne kartice, koristimo “Secure Sockets Layer“ (SSL) tehnologiju i stoga su vaši podaci kreditne kartice u potpunosti sigurni.SSL enkripcija je testiran postupak koji omogućava vašem pretraživaču automatsko kodiranje podataka prije njihova slanja.

 

PRIVATNOST

Imamo visoke etičke standarde te poštujemo u potpunosti vašu privatnost.                                                                                                                                                                                               Svi nama dostupni podaci o vama i vašoj kreditnoj kartici služe isključivo za organizaciju i u svrhu obavljanja transfera.
Podaci će biti dostupni samo našim autoriziranim zaposlenicima i ovlaštenim partnerima, što znači da neće biti dostupni trećim osobama bez vašeg odobrenja.

 

ODGOVORNOST

Transpress se obavezuje sve usluge vezane za organizaciju transfera i samog transfera izvršit odgovorno i profesionalno prema svim prijevozničkim običajima i propisima i u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.
Mi možemo svoja prava ili obveze djelomično ili u cijelosti prenjeti na treću osobu, prema vlastitom izboru i bez prethodne obavijesti.

S obzirom na navedna uvjete i odredbe, mi smo odgovorni samo za izravne štete koje bi eventualno pretpjeli, a koje su nastale u nedostatku poštivanja obveza koje su vezane uz naše usluge.
Transpress ili bilo koji od njegovih zaposlenika, neće biti odgovorni za bilo koju kriminalnu odgovornost, direktan ili indirektan gubitak ili štetu, gubitak ugovora, bilo kakve nepravilnosti u s vezi informacijama na našim web stranicama.                                                                                                                                                                                                                                

Transpress nije odgovoran za kašnjenja u polasku ili dolasku zbog stanja na cestama, gužvi i ostalih nepredvidivih okolnosti ( požar, poplava) i slično, a to stanje nije direktno izazvano od Transpressa, i u tom slučaju nije dužan klijentima nadoknadit štetu.
Ako se potvrdi da je Transpress krivac zbog kašnjenja ( npr.nemar vozača, nedostatak goriva itd.), šteta će vam biti nadoknađena.

Vrijeme polaska prema vašoj destinaciji je samo savjet koji je kreiran od strane agenta za standarde rute i uvjete na cesti, vi možete i ne morate prihvatit ponuđene savjete za vrijeme polaska, vi ih možete također promjeniti ukoliko sami smatrate da vam je potrebno više vremena.
Kad primite vašu potvrdu rezervacije molimo vas da je pažljivo pročitate, njenim prihvaćanjem i slaganjem s napisanim vi prihvaćate potpunu odgovornost za ishod transfera.

Ukoliko klijent iz bilo kojeg razloga ne može stupiti u kontakt sa vozačem, obavezno mora kontaktirati  Transpress  podršku  za  klijente  na  broj telefona: +385 91 282 7777  ili                +385 21 881 990, gdje će te dobit daljnje upute.

Ukoliko klijent iz bilo kojeg razloga ne može biti na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme, obavezan je odmah kontaktirati Transpress službu za klijente na broj telefona:                   +385 91 282 7777  ili  +385 21 881 990.                                                                                                                                                                                                                                                          

Ako je mjesto polaska zračna luka, pomorska luka,autobusni ili željeznički terminal mi ćemo vas čekati 1 sat nakon slijetanja vašeg aviona, dolaska trajekta, autobusa ili vlaka, a ako je mjesto polaska od kuće, hotela, ureda i sl. mi ćemo vas čekati 15 minuta od stvarno rezerviranog vremena, izvan navedenog vremena zadržavamo pravo naplate izvanrednog čekanja po našem cijeniku ili u slučaju vašeg ne dolaska, cijeli će iznos rezerviranog transfera biti naplaćen.                                                                                                                                                     

U slučaju da klijent ima pravo na povrat uplaćenog iznosa ili dijela uplaćenog iznosa Transpress  se obavezuje izvršiti povrat odmah u roku koji tehničke mogućnosti dopuštaju.

Sve istaknute slike i karte koje se nalaze na našoj web stranici služe iskljućivo za ilustraciju svrhe.                                                                                                                                                

Orginalna Hrvatska verzija ovih uvjeta i odredbi se može prevesti na ostale jezike ali iz prevedene verzije ne dobivate nikakva prava, glavna verzija je na hrvatskom jeziku.                       Ovi Uvjeti i odredbe naših usluga su regulirani u skladu sa Hrvatskim zakonima i bilo kakva sporna pitanja koja se ne mogu riješiti dogovorom, rješavaju se na za to nadležnim sudom u Trogiru, Hrvatska.

Ukoliko  imate bilo kakvih komentara ili prijedloga molimo kontaktirajte nas e-mailom  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Inačica 1                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Objavljeno 11/03/2016  

FaLang translation system by Faboba